Golonka od Artura Barcisia
Lato to dla popularnego aktora Artura Barcisia to istny raj. Wreszcie może oddać się pasji gotowania i grillowania na świeżym powietrzu.
Kto by pomyślał, że Czerepach z "Rancza" i Tadeusz Norek z "Miodowych lat" to kucharz z prawdziwego zdarzenia?
"Lubię gotować i w domu jestem głównym kucharzem. Ostatnio polubiłem dania z warzyw. Wielu moich przyjaciół jest wegetarianami, więc czasem muszę się do nich dostosować" - mówi aktor.
Barciś pobiera koleżeńskie lekcje gotowania u Karola Okrasy.
"Dzięki niemu poznałem nowe smaki" - opowiada.
Sam Artur Barciś nie jest wegetarianinem. Przyznaje, że lubi wrzucić na ruszt golonkę. Grill to jego żywioł.
"Głównie odpoczywam w gronie przyjaciół przy piwku, jedzonku. Mam dużo miejsca w swoim ogrodzie, ale niestety rzadko mam możliwość w nim odpoczywać" - relacjonuje.