Restauracja Hell's Kitchen omal nie spłonęła
Wystarczyła zaledwie chwila nieuwagi i mogło dojść do tragedii... Kuchnia, w której gotuje drużyna Czerwonych, stanęła w płomieniach! O mały włos, a "Piekielna Kuchnia" poszłaby z dymem.
Praca w kuchni wymaga od uczestników całkowitego skupienia. Pod wpływem stresu i emocji czasami dochodzi do niebezpiecznych sytuacji. Ale takiej, jaka będzie miała miejsce w najnowszym odcinku, jeszcze nie było...
W pewnym momencie, podczas serwisu, kuchnia zajęła się ogniem, który buchał na kilka metrów. Wystraszeni uczestnicy nie wiedzieli co robić. Na szczęście podczas feralnego zdarzenia w kuchni był szef Wojciech Modest Amaro, który natychmiast zareagował.
Jak doszło do pożaru w "Hell's Kitchen"? Kto jest winny tej sytuacji? Przekonamy się w najbliższy wtorek o godzinie 20:05 w Polsacie.
Przypomnijmy, że w trzeciej odsłonie "Hell's Kitchen - Piekielnej Kuchni" - najgłośniejszym i najchętniej komentowanym kulinarnym reality show w Polsce - czternastu nowych gladiatorów stanęło na kulinarnej arenie i toczy najgorętszą walkę wiosennego sezonu.
Przed nimi mordercza praca w najbardziej piekielnej kuchni w Polsce. A w ostrej rywalizacji konkurujących zawodników wspierają... gwiazdy telewizji. Po raz pierwszy w polskiej edycji "Hell's Kitchen", znani i lubiani połączyli swoje siły z uczestnikami i stanęli z nimi do rywalizacji w kuchni!
Które gwiazdy lubią gotować i odważą się podjąć wyzwanie w kuchni szefa Amaro? Czy sprostają wysokim wymaganiom? A kogo ze znanych kulinarne zmagania przerastają?
Gwiazdorskie jest także nowe menu restauracji "Hell's Kitchen", sygnowanej nazwiskiem szefa kuchni Atelier Amaro - jedynej w Polsce restauracji wyróżnionej prestiżową gwiazdką "Czerwonego przewodnika" Michelin oraz czterema czapkami i tytułem Szefa Roku, przyznawanymi przez informator "Gault&Millau".
Nie przegap swoich ulubionych filmów i seriali! Kliknij i sprawdź nasz nowy program telewizyjny!