Ostra Bożena Dykiel w "Hell's Kitchen"
Bożena Dykiel zna się na gotowaniu jak mało kto. Aktorka udowodniła to w programie "Hell's Kitchen", gdzie krytykowała kulinarne wpadki uczestników niemal tak trafnie jak szef Amaro.
Bożena Dykiel ma na koncie kilka książek kucharskich i arkana sztuki kulinarnej zna jak mało kto. Uczestnicy "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" będą dwoić się i troić, aby sprostać wymaganiom aktorki.
Szybko przekonają się jednak, że uśmiechy i komplementy niewiele dadzą. Bożena Dykiel, jak szef Amaro, oceni ich dania.
"To po prostu wiór w czerwonej galarecie", "mięso nijakie", "mizeria mi nie pasi, bez soli - masakra", biednie, biednie, kozie bobki", "nie nazwałabym tego zupą" - punktowała kulinarne popisy uczestników, których zadaniem było przygotowanie dań z czasów PRL-u.
Miny zaskoczonych uczestników ocenianych przez Bożenę Dykiel były bezcenne, o czym będziecie się mogli przekonać już we wtorek, 6 października, o godzinie 20:05 w Polsacie.