Magda Gessler: Mój afrodyzjak to...
Magda Gessler uwielbia owoce morza i zdradza, że na jej zmysły najbardziej działają ostrygi i mózg grillowanej krewetki. Przyrządzone według sprawdzonej receptury znacznie zwiększają ochotę na seks.
Według restauratorki, właśnie takie menu idealnie nadaje się na romantyczną kolację walentynkową.
Owoce morza są bogate w mikroelementy, które dodają energii, a przez to pozytywnie wpływają na libido. Ich właściwości znała i doceniała już grecka bogini miłości Afrodyta. Czołowe miejsce zajmują one również na liście afrodyzjaków Magdy Gessler.
- Dla mnie afrodyzjakami są na pewno ostrygi. Też ciekły mózg krewetki, wypity po zgrillowaniu krewetki. Ale to jest mój afrodyzjak, trudno go przypisać komukolwiek. Prawdziwe afrodyzjaki to są te, o których marzymy, a nie te, które są wskazane - mówi agencji informacyjnej Newseria Lifestyle Magda Gessler.
Właściwości pobudzające ma też wiele ziół, warzyw i owoców. Afrodyzjakiem mogą być truskawki z szampanem, chilli, kardamon, kawior, lubczyk, czekolada czy szafran. Na jednych pobudzająco działa smak, na innych zapach.
Magda Gessler jest autorką wielu książek kucharskich i właścicielką kilkunastu restauracji. Prowadzi też program "Kuchenne rewolucje" i jest jurorką w polskiej edycji "Master Chef". Obydwa formaty można oglądać antenie TVN-u.
Jeśli chcesz znaleźć więcej informacji o telewizyjnych produkcjach, zajrzyj na wortal Świat seriali.pl
Najlepsze programy, najatrakcyjniejsze gwiazdy - arkana telewizji w jednym miejscu!
Nie przegap swoich ulubionych filmów i seriali! Kliknij i sprawdź nasz nowy program telewizyjny!