Reklama

Lekka i skoczna Magda Gessler

Ma wielbicieli, ale też i krytyków. Gospodyni programu "Kuchenne rewolucje" nie przebiera w słowach. Bywa, że rzuci nie tylko garnkiem, ale i... "mięsem". Dzięki temu jednak pomogła wielu restauratorom wyjść z kryzysu.

Doskonale zna się na gotowaniu. Dlatego wielu uważa, że powinna wiedzieć, jak się odżywiać, by nie mieć problemów z nadwagą. Na pewno wie. Ale jak utrzymać zgrabną sylwetkę, gdy nieustannie trzeba degustować i oceniać różne smakowitości, naszpikowane mnóstwem kalorii?

Reklama

Magda Gessler niejednokrotnie podejmowała próby pozbycia się zbędnych kilogramów. Tej wiosny znowu wypowiedziała im wojnę.

Kiedyś zapewniała, że nie dba o diety. Nie brała do serca docinków na temat swojej wagi. Okazało się jednak, że chce być nie tylko szykowną (zawsze się gustownie ubiera), ale również szczupłą kobietą. No i zabrała się za siebie.

Podobno zrzuciła już kilkanaście kilogramów. I to nie za sprawą środków farmakologicznych. Zaczęła się inaczej odżywiać. Skreśliła ze swego jadłospisu węglowodany, czyli głównie pieczywo, ryż, makarony, a także słodycze, majonez, mocną kawę i herbatę.

Smażone, tłuste mięsa zastąpiła rybami oraz warzywami, posypanymi pietruszką i kolendrą. Na śniadanie wystarczy jajko na miękko, a zamiast kawy sok z limonki i grepfrutów. W jednym z wywiadów powiedziała, że teraz mniej się męczy, czuje się lekka i skoczna.

Kończy się 10. edycja "Kuchennych rewolucji". Jeżeli będą kolejne, to Magda Gessler zachwyci nie tylko swoim talentem kulinarnym, ale i szczupłą figurą.

Nie przegap swoich ulubionych filmów i seriali! Kliknij i sprawdź nasz nowy program telewizyjny!

Chcesz poznać lepiej swoich ulubionych artystów? Poczytaj nasze wywiady, a dowiesz się wielu interesujących rzeczy!

Telemax

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje