Reklama

"Lawstorant": REŻYSER

MIKOŁAJ HAREMSKI

Urodzony w 1957 roku. Scenarzysta i reżyser, absolwent kulturoznawstwa na Uniwersytecie Łódzkim oraz Wydziału Reżyserii PWSFTviT w Łodzi.

Filmografia:

filmy dokumentalne i oświatowe:

1985: REFREN

1986-1987:IGNACY DASZYŃSKI (cz.I i II)

1989: LEGENDA-JÓZEF PIŁSUDSKI

1992: ZEJŚCIE NA DNO MORZA

1993: POLSKI KOŃ ARABSKI

spektakle Teatru Telewizji:

1993: BLIŹNIAK

1998: SWOJA

1999: RUDY (Poznańskie Koziołki dla najlepszego reżysera na XVIII Międzynarodowym Festiwalu Filmów dla Dzieci ALE KINO!)

Reklama

2000: OBRAZEK (wyróżnienie na XIX Międzynarodowym Festiwalu Filmów Młodego Widza ALE KINO!)

2001: ŻÓŁTODZIOBY

programy telewizyjne:

1994-1999: KLUB PANA RYSIA

1995-1999: WEHIKUŁ CZASU

1999-2001: MAGICZNY SKLEP ZOO

materiały dystrybutora
Dowiedz się więcej na temat: Lawstorant
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama