"Jiro śni o sushi": PRASA O FILMIE
Przepyszny dokument. Tylko go zjeść.
Time Out New York
Przed seansem zarezerwujcie sobie stolik w najbliższej knajpce sushi. Bo jak tylko zapalą się światła po seansie, będziecie umierać z głodu.
Indiewire
Czysty i elegancki, jak sushi, które robi Jiro.
Premiere Magazine
Prawdziwe porno dla miłośników jedzenia.
Slant Magazine
Wspaniały hymn dla rzemiosła i smaku w każdym aspekcie życia.
Variety
Porywający i piękny. Wspaniały portret niezwykłego artysty.
Anthony Bourdian, autor książki "Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly"
Zapierający dech, inspirujący i dla mnie odrobinę upokarzający. Wszyscy zainteresowani gotowaniem i doskonałością powinni go obejrzeć.
Eirc Ripert, szef nagrodzonej 3 gwiazdkami Michelina nowojorskiej restauracji Le Bernardin